BootcampHackathonHiring ChallengeTüm Etkinlikler
İş İlanlarıŞirketler
Değişim Elçisi Olmak İster Misin?

Değişim Elçisi Olmak İster Misin?

Projenin bir parçası olmak ister misin? Detaylar blog'da!
Techcareer.net
Techcareer.net
02.02.24
1 Dakika

Kadınların güçlenmesi için “Değişim Elçisi” ol!  

"İmalat Sanayinde Kadınların Güçlenmesine Yönelik Model Geliştirme Projesi" kapsamında, STEM alanlarından mezun kadınlar için eşsiz bir fırsat sunuluyor. Sen de projeye katılarak değişim elçisi olabilir, sektördeki kadın istihdamının güçlenmesine katkıda bulunabilirsin.  

Proje, imalat sanayinde kadınların daha da güçlenmesini hedefliyor. Projeye özel geliştirilen müfredatla, “Değişim Elçisi” olarak belirlenecek STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) alanlarından mezun kadınlarla 4-6 ay boyunca kapsamlı dijital ve sürdürülebilirlik eğitim programları gerçekleştirilecek.  

İstihdam süresi boyunca değişim elçileri mentörlük desteğinin yanı sıra, birbirinden öğrenme ve deneyim paylaşımı fırsatlarına da sahip olacak.   

Kimler başvurabilir? 

  • STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) alanlarından mezun veya bu alanlarda öğrenim görmekte olan kadınlar,
     
  • İmalat sanayisinde kariyer yapmaya ilgi duyan ve sektördeki bilgi/becerilerini geliştirmek isteyenler,
     
  • Değişim elçisi olarak sektörde liderlik rolü üstlenmek isteyenler. 

Sektördeki geleceği şekillendirecek bu projede sen de yer almak istiyorsan, aşağıdaki katılım formlarını inceleyerek hemen başvuru yap!

Değişim Elçisi başvuru formu!

Operatör başvuru formu! 

Mentörlük başvuru formu! 

 


Daha Fazla

Java Nedir? Ne İşe Yarar?

Java Nedir? Ne İşe Yarar?

Bu blogumuzda, Java programlama dili hakkında bilgi verirken, onun kullanıldığı alanları, avantajlarını, diğer dillerle farklarını ve Java öğrenme yollarını sunarak Java konusunda kapsamlı bir anlayış kazanacaksınız.
29.04.2024
8 Dakika

TECHCAREER

Hakkımızda
techcareer.net
Türkiye’nin teknoloji kariyeri platformu

SOSYAL MEDYA

TwitterInstagramLinkedinYoutubeFacebook

tr


en

Tüm hakları saklıdır
© Copyright 2024
support@techcareer.net
İşkur logo

Kariyer.net Elektronik Yayıncılık ve İletişim Hizmetleri A.Ş. Özel İstihdam Bürosu Olarak 31/08/2021-30/08/2024 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 17/08/2021 tarih ve 9317662 sayılı karar uyarınca 170 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikayetleriniz için aşağıdaki telefon numaralarına başvurabilirsiniz. Türkiye İş Kurumu İstanbul İl Müdürlüğü: 0212 249 29 87 Türkiye iş Kurumu İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Ümraniye Hizmet Merkezi : 0216 523 90 26